Catalog

Politica de confidentialitate

Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

www.mall-kids.ro  va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

Dreptului la protecția datelor cu caracter personal este un angajament fundamental Mall-Kids.ro  alias  SC OGMIOS SRLsi vom depune toate eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”).

Prin aceast document dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci cand utilizati pagina de internet www.mall-kids.ro

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 

Cum ne puteți contacta

Mall-Kids este denumirea comercială al SC OGMIOS SRL, persoană juridică , având sediul social în Constanta, Bvd. Tomis Nr319 Bl.TAV6 Ap.2, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J13/978/2010, cod unic de înregistrare fiscală RO26996400.
Deoarece dorim intotdeauna sa aflam opiniile dumneavoastra si sa va furnizam orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați Responsabilul Mall-Kids cu protecția datelor la adresa de e-mail gdpr@mall-kids.ro  sau prin poștă sau curier la adresa Constanta, Bvd. Tomis Nr.219 Bl.TAV6 Ap.2 , cu mentiunea : în atenția Responsabilului Mall-Kids cu protecția datelor.

 

Categorii de date cu caracter personal pe care le prelucrăm

Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma colectate din acest site. Datele dumneavoastre pot fi comunicate decat in cazul in care ne vor fi solicitate de dumneavoastra sau de autoritatile statului Roman prin mandat judiciar.
Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei in vederea furnizarii de curierat, servicii de plata bancar si furnizarea de servicii de asigurare.
Toate aceste date colectate sunt pastrate pana cand utilizatorul cere ca acestea sa fie sterse.
În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel: - datele de identitate (date la efectuarea unui contract, trimiterea unui e-mail sau abonarea la newsletter), istoricul de navigare pe site-ul nostru (daca ati dat accesul) si informatiile pe care ni le-ati trimis sau transmis din conversatiile cu operatorul nostru si mesajele trimise).
Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs.
Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.
Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 18 ani.

 

Scopurile si temeiurile prelucrarii datelor

Vom utiliza datele dvs.(nume/prenume/adresa e-mail/telefon/adresa livrare/date facturare persoana juridica/adresa ip ) cu caracter personal pentru prestarea serviciilor for-kids în următoarele scopuri:

  1. Crearea și administrarea contului în cadrul platformei Mall.-Kids.ro) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
  2. Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
  3. Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  4. Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
  5. Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile și serviciile partenerilor din Mall-Kids.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între Mall-Kids și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.

Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror, vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi

 

Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/ SMS/ telefonic / mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cosul meu” sau sectiunea  “Wishlist” sau ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web. Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate / adăugate în wishlist / achiziționate) pentru a vă crea un profil. Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil.

Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

  • Modificarea setărilor din contul de client în secțiunea “Abonările mele”;
  • Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi; sau prin
  • Contactarea Mall-Kids folosind detaliile de contact descrise mai sus.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă și luăm toate măsurile necesare pentru ca  drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, prin mijloacele descrise mai sus, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.

 

Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

  • Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei Mall-Kids  față de atacuri cibernetice:
  • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;

 

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma Mall-Kids. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări

 

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

  • partenerilor Mall-Kids
  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
  • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
  • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

 

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe server securizat, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.
Pentru efectuarea plăţilor folosim serviciile procesatorului de plăţi  EuPlatesc. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2.
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.
In conformitate cu cerintele legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Arena Kids Srl are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

In cazul in care baza noastra de date a fost afectata in vreun fel ne asumam responsabilitatea de a va anunta si a anunta si autoritatile GDPR in maxim 72 de ore de la producerea evenimentului.

 

Informatii din rapoarte de monitorizare a traficului

Atunci cand vizitati un site web dezvaluiti anumite informatii despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site-ul nostru, informatii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). Mall-Kids.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii cu scopul de a imbunatatii experienta utilizatorilor si calitatea serviciilor oferite. Aceste date conform noii legi in vigoare vor fi analizate numai cu acordul dumneavoastra.

 

Comanda produselor

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de SC OGMIOS SRLprin intermediul site-ului www.mall-kids.ro, va trebui sa furnizati anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date va determina imposibilitatea folosirii serviciilor SC OGMIOS SRL  si a derularii relatiilor de tip comercial.Ca regula generala, puteţi vizita website-ul for-kids.ro fara a fi necesar sa furnizati datele personale. Cu toate acestea, campurile marcate cu un asterisc indică necesitatea introducerii unor informaţii de bază. Necompletarea campurilor relevante poate avea ca rezultat imposibilitatea for-kids.ro de a va oferi acces sau anumite servicii.

 

Drepturile tale ca utilizator al site-ului

Conform Legii 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  • Dreptul de acces la date (orice solicitare in acest sens se poate face prin email la adresa office@mall-kids.ro );
  • Dreptul la informare (operatorul este obligat sa aduca la cunostinta utilizatorului prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
  • Dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);
  • Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
  • Dreptul de intervenție asupra datelor (orice solicitare de modificare sau stergere a datelor personale se poate face prin email la adresa office@mall-kids.ro ); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte); 
  • Dreptul de a se adresa justitiei.

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul Mall-Kids cu protecția datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:

  • prin e-mail la adresa:  gdpr@mall-kids.ro sau
  • prin poștă sau curier la adresa: Constanta, Bvd. Tomis Nr.319 Bl.TAV6 Ap.2 – cu mentiunea în atenția Responsabilului Mall-Kids cu protecția datelor.